Zorgmassage

Door haar zachte en veilige aanrakingstechniek is een zorgmassage of ontspanningsmassage geschikt voor iedereen die een diepgaande ontspanning wil ervaren. Mentale en fysieke klachten als pijn, angst, vermoeidheid, depressie, misselijkheid zullen door een zorgmassage op een natuurlijke en aangename manier verzacht worden. De combinatie van een zachte druk met trage, repetitieve bewegingen werkt stimulerend op ons parasympatisch zenuwstelsel wat zorgt voor rust en herstel.

Ook mensen met een ernstige aandoening of in een palliatieve setting kunnen enorm veel baat hebben van een zorgmassage. In rust kunnen zieke mensen meer kracht ervaren wat hun behandeling dragelijker maakt en herstel bevordert.

Zorgmasseurs leren tijdens hun opleiding bovendien professioneel om te gaan met thema's zoals een litteken, oedeem of een stoma.

Zo intens genoten van mijn massage, het was zó zalig, kundig, rustig... Nogmaals dikke dankjewel

— Mieke
Een verstuiver voor etherische olie aan het werk, de nevel ontsnapt langs boven.

Cocon jaune zorgt voor een gevoel van geborgenheid, veiligheid en warmte dankzij zachte dekens, natuurlijke oliën en kalme muziek. Tijdens een zorgmassage sta je als mens centraal en geef je zelf aan welke lichaamsdelen aangeraakt mogen worden.

Prijs

Een zorgmassage duurt 60 min en kost 60 euro.

Mensen met een lager energielevel kunnen kiezen voor 30 minuten, kostprijs 30 euro.

Massages

Je kunt kiezen tussen volgende massages:

 • Icoon van een been
  Rug & been
 • Hoofd
  Hoofd & gelaat
 • Arm
  Arm & hand
 • Voet
  Been & voet
 • Stoel
  Stoelmassage
Maak een afspraak
In de hoek van de kamer staat een houten stoel met schaapsvelletje over, ernaast een tafeltje met thee.