Voetreflexmassage

Binnen de voetreflexologie gaat men ervan uit dat er een relatie bestaat tussen de lichaamsdelen en specifieke punten op de voetzool, de reflexzones. Elke reflexzone weerspiegelt dus een orgaan of een deel van ons lichaam.

Tijdens een voetreflexmassage wordt druk uitgeoefend op deze reflexzones, dat wekt een prikkel op in het corresponderende deel van het lichaam, wat het zelfgenezend vermogen stimuleert. Deze behandeling bevordert de doorbloeding van het lichaam, zo kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en blokkades weggenomen worden. Het is een manier om je lichaam en je geest naar hun natuurlijk evenwicht terug te brengen. Bovendien heeft deze massagetechniek een positieve invloed op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Voetreflexologie kan kwalen als stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, spijsverteringsproblemen, depressie, slaapstoornissen, hormonale stoornissen verlichten. Tijdens een eerste afspraak neem ik een medische anamnese af, waar ik luister naar je klachten en noden.

Natuurlijk kunnen mensen zonder medische klachten ook genieten van een ontspannende voetreflexmassage.

Een blik op de Cocon jaune massagekamer. Links een rek met plantjes, en een stoel in de hoek. Rechts de massagetafel.

De voetreflexmassage door Jasmin was een heel fijne ervaring. Ze heeft een prachtig ingerichte behandelruimte waar zichtbaar aandacht aan is besteed. Het ziet er mooi uit en het rook er heerlijk naar frisse sinaasappelolie. Haar voetmassage was precies wat ik nodig had. Ze werkt rustig en subtiel en tegelijkertijd voelde ik veel effect van de massage. Ik voelde het effect, ook na afloop van de massage, doorwerken. Het was heel ontspannend en ik voelde me erg welkom bij Jasmin. Als persoon is Jasmin op een professionele manier heel warm en betrokken, precies goed. Ik kan haar van harte aanbevelen.

— Sanne

Prijs

Een voetreflexmassage duurt 60 min en kost 60 euro.

Maak een afspraak
Zicht op de Cocon Jaune massagekamer, met centraal de massagetafel, een lamp die erboven hangt, en een raam achter de tafel.